Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


OLIVIER ZAHM

Posted in Style
by Emma Elwin on 21 December, 2011

Det händer väldigt ofta att jag önskar att jag var en man, det känns som allt i klädväg skulle vara så mycket lättare. Idag skulle jag i så fall sett ut som Olivier Zahm ser ut på den här bilden. Sliten jacka och urtvättade jeans, en rutigt skjorta och ett par coola skinnboots.

Det händer väldigt ofta att jag önskar att jag var en man, det känns som allt i klädväg skulle vara så mycket lättare. Idag skulle jag i så fall sett ut som Olivier Zahm ser ut på den här bilden. Sliten jacka och urtvättade jeans, en rutigt skjorta och ett par coola skinnboots.


3 Comments

Emma - blogspot.pikadolly.com: Jag också! Jag skulle ha tweedplagg jämt, och snygga kängor. Skönt att vara ledig hemma , då hinner jag läsa din blogg Emma! Kram Emma "Pikadolly" A.
December 27, 2011

Emma Elwin: Sant:) Det är ID curve jag har på mig!
December 21, 2011

Cecilia: Samma här! Men vi kan ju klä oss i nått liknande ändå. Värre för killarna om dem har lust på en blommig eller leopardmönstrad blus :) En fråga: vilka levis är det du har på dig i inlägget som heter "All grey"?
December 21, 2011

Related reading

Style — 22 August, 2019

What’s the Difference Between Viscose, Modal and Lyocell? We’re Finding Out!

Up for a long read? Wood-based textile fibers viscose, modal and lyocell are not all eco-friendly. Here's what sets them apart.

Style — 19 August, 2019

Brand to Watch: A Perfect Nomad

Discover A Perfect Nomad – a conscious resort wear brand that promotes ethical luxury and strives to make a positive impact.

Style — 16 August, 2019

Get the Latest News on Bukvy’s Organic "Vegan Leather" Bag Launch

Bukvy introduces an organic Cork Skin material and will crowdfund the new collection. We've got the details.

Style — 9 August, 2019

10 Sustainable Facts About Sneaker Brand Allbirds

We list the reasons why San Francisco-based sneaker brand Allbirds is an eco-friendly shoe choice.