Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


OLIVIER ZAHM

Posted in Style
by Emma Elwin on 21 December, 2011

Det händer väldigt ofta att jag önskar att jag var en man, det känns som allt i klädväg skulle vara så mycket lättare. Idag skulle jag i så fall sett ut som Olivier Zahm ser ut på den här bilden. Sliten jacka och urtvättade jeans, en rutigt skjorta och ett par coola skinnboots.

Det händer väldigt ofta att jag önskar att jag var en man, det känns som allt i klädväg skulle vara så mycket lättare. Idag skulle jag i så fall sett ut som Olivier Zahm ser ut på den här bilden. Sliten jacka och urtvättade jeans, en rutigt skjorta och ett par coola skinnboots.


3 Comments

Emma - blogspot.pikadolly.com: Jag också! Jag skulle ha tweedplagg jämt, och snygga kängor. Skönt att vara ledig hemma , då hinner jag läsa din blogg Emma! Kram Emma "Pikadolly" A.
December 27, 2011

Emma Elwin: Sant:) Det är ID curve jag har på mig!
December 21, 2011

Cecilia: Samma här! Men vi kan ju klä oss i nått liknande ändå. Värre för killarna om dem har lust på en blommig eller leopardmönstrad blus :) En fråga: vilka levis är det du har på dig i inlägget som heter "All grey"?
December 21, 2011

Related reading

Style — 2 December, 2019

Buy Less, Wear More with It's ReLeased

Rent your one night only-outfit and challenge the supposed need of mass production.

Style — 26 November, 2019

Butterflies and Dogs in Mini Rodini's New Upcycling Collection

The Swedish clothing brand for kids launches another collection made from scraps from previous seasons.

Style — 20 November, 2019

The Edit: This Magic Moment

The future belongs to the next generation; playful, innovative and full of hope. This Edit – a collaboration between sisters Bea and Linn Hansson – pays homage to youth, with shining star Ifrah Qasim.

Style — 18 November, 2019

Filippa K Co-Creates Sweater Made From 100% Swedish Wool That Probably Would Have Been Discarded

Filippa K is launching an exclusive sweater made from 100% Swedish wool. Made in a limited run of 140 pieces, each is tagged with a unique number.