Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


FAIRYTALE OF NEW YORK

Posted in Style
by Emma Elwin on 16 December, 2011

Jag har ett kaffekopps-fat där jag lägger alla mina smycken som jag använder ofta. Tanken är att det ska stå tre kristallkaraffer i olika storlekar. Här kommer två bilder från lägenheten på mitt favorithörn just nu. Det är nämligen hörnet bakom garderoben där vår nya sekretär står som vi talar om. Jag vill att det […]

Jag har ett kaffekopps-fat där jag lägger alla mina smycken som jag använder ofta.

Tanken är att det ska stå tre kristallkaraffer i olika storlekar.

Här kommer två bilder från lägenheten på mitt favorithörn just nu. Det är nämligen hörnet bakom garderoben där vår nya sekretär står som vi talar om. Jag vill att det ska se ut som ett gammaldags sminkbord när jag är klar! Nu ska jag iväg och filma backstage på en plåtning!


3 Comments

Gabriella: Finfina stilleben=)
December 16, 2011

annaklaracharlotta: vore kul att se fler "helhetsbilder" av ditt hem, jättefint med
December 16, 2011

Caroline N: Vart kommer klockan ifrån och vad är det för storlek på den?
December 16, 2011

Related reading

Style — 10 August, 2020

Brand to Watch: Isa Boulder

We're obsessed with Isa Boulder's 'Hardcore Handmades' and cannot wait to see what's next.

Style — 8 July, 2020

Justice For People and Planet: Introducing Intersectional Environmentalism

In the past few weeks, activists have pushed hard for a more inclusive kind of environmentalism. We wish it wasn't needed, but with no doubt, it is.

Style — 5 July, 2020

Paid Collaboration: Transform Your Wardrobe Without Buying Anything New

One of the seven focus areas of GANT’s initiative ’The 7 Rules’ is Remake and the perks of giving old garments a second chance. Click to see how you can turn an unused sweater and a simple shirt into the most treasured garments in your wardrobe!

Style — 4 July, 2020

Brand to Watch: Tach Clothing

Hand-made in Uruguay with a vintage gone supermodern sensibility, this is Tach Clothing.