Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


FAIRYTALE OF NEW YORK

Posted in Style
by Emma Elwin on 16 December, 2011

Jag har ett kaffekopps-fat där jag lägger alla mina smycken som jag använder ofta. Tanken är att det ska stå tre kristallkaraffer i olika storlekar. Här kommer två bilder från lägenheten på mitt favorithörn just nu. Det är nämligen hörnet bakom garderoben där vår nya sekretär står som vi talar om. Jag vill att det […]

Jag har ett kaffekopps-fat där jag lägger alla mina smycken som jag använder ofta.

Tanken är att det ska stå tre kristallkaraffer i olika storlekar.

Här kommer två bilder från lägenheten på mitt favorithörn just nu. Det är nämligen hörnet bakom garderoben där vår nya sekretär står som vi talar om. Jag vill att det ska se ut som ett gammaldags sminkbord när jag är klar! Nu ska jag iväg och filma backstage på en plåtning!


3 Comments

Gabriella: Finfina stilleben=)
December 16, 2011

annaklaracharlotta: vore kul att se fler "helhetsbilder" av ditt hem, jättefint med
December 16, 2011

Caroline N: Vart kommer klockan ifrån och vad är det för storlek på den?
December 16, 2011

Related reading

Style — 22 August, 2019

What’s the Difference Between Viscose, Modal and Lyocell? We’re Finding Out!

Up for a long read? Wood-based textile fibers viscose, modal and lyocell are not all eco-friendly. Here's what sets them apart.

Style — 19 August, 2019

Brand to Watch: A Perfect Nomad

Discover A Perfect Nomad – a conscious resort wear brand that promotes ethical luxury and strives to make a positive impact.

Style — 16 August, 2019

Get the Latest News on Bukvy’s Organic "Vegan Leather" Bag Launch

Bukvy introduces an organic Cork Skin material and will crowdfund the new collection. We've got the details.

Style — 9 August, 2019

10 Sustainable Facts About Sneaker Brand Allbirds

We list the reasons why San Francisco-based sneaker brand Allbirds is an eco-friendly shoe choice.