Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


ANIMAL PRINT

Posted in Style
by Emma Elwin on 15 December, 2011

Något jag önskar jag kunde ha på mig just nu är ett par djurprintade skor. Dock så lämpar sig inte det två paren jag har för det här vädret… Men jag såg att Zara fått in ett par riktigt fina ankelboots här om dagen, kanske blir en sväng förbi där idag!

Något jag önskar jag kunde ha på mig just nu är ett par djurprintade skor. Dock så lämpar sig inte det två paren jag har för det här vädret… Men jag såg att Zara fått in ett par riktigt fina ankelboots här om dagen, kanske blir en sväng förbi där idag!


No Comments

Related reading

Style — 17 January, 2020

Conscious Collab: By Malene Birger x Net-a-Porter

Danish fashion brand By Malene Birger and British luxury e-tailer Net-a-porter just launched a sustainable capsule collection together!

Style — 15 January, 2020

Brand to watch: Good News

Two fashion veterans based in London decided to start a sneaker brand inspired by 70s vibes and bold colors.

Style — 10 January, 2020

Make It Mainstream: Recycled Jewelry

Big and small brands have started to take notice: Making jewelry from recycled precious metals is a win for all.

Style — 10 January, 2020

Brand to Watch: Ssōne

New British fashion label Ssōne has it all: looks, brains, consciousness. We're officially joining the fan club.