Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


LEATHER PANTS

Posted in Style
by Emma Elwin on 7 December, 2011

pic emma elwin Jag har helt glömt bort mina skinnbrallor som jag hade på mig var och varanan dag förr i tiden. Så provade jag dem igår och de är allt ifrån att sitta tajt nu för tiden. Det sitter mer som kvinnans på bilden gör vilket är jättesnyggt på henne men jag känner mig […]

pic emma elwin

Jag har helt glömt bort mina skinnbrallor som jag hade på mig var och varanan dag förr i tiden. Så provade jag dem igår och de är allt ifrån att sitta tajt nu för tiden. Det sitter mer som kvinnans på bilden gör vilket är jättesnyggt på henne men jag känner mig lite obekväm… Vad tycker ni ska skinnbrallor sitta tajt eller är det okej när det är lite säckiga?


19 Comments

Caroline: Vet ja inget om..låter tråkigt när de finns så mkt gott!
December 15, 2011

: Nä, tajt är snyggast. Löst sittande skinnbrallor ger mig rysningar! Mvh Linn
December 13, 2011

Sara Strand: Jeg bruker mine litt baggy, og liker det best sånn :) Tight blir mer tacky. www.sarastrand.no
December 11, 2011

A_____: Men om länkar till en intervju där man säger att man har äta-så-lite-som-möjligt-boken "Franska kvinnors smala hemligheter" som sin favoritbok, så har man väl på sätt och vis en öppen hållning om att vilja vara Paris-smal? Håller dock med dig om att man inte ska klaga på andras val av storlek på sina kroppar!
December 10, 2011

kust: På med dem om det är äkta läder. Fejk ska alltid åka i soptunnan.
December 10, 2011

Caroline: båda är snyggt! de ena behöver inte utesluta de andra...varför begränsa sig? osv osv.. kommentarer om din vikt känns lite onödigt..man kan gå ner om man jobbar mkt..glömmer bort och käka eller om man mår bra!
December 9, 2011

Melbournetime: Tycker det ar skitsnyggt med lite posiga skinnbrallor, mer attityd och mer fashion pa nagot satt. Tighta byxor ar sa over ;) hahaha!
December 9, 2011

Melbournetime: Tycker det ar skitsnyggt med lite posiga skinnbrallor, mer attityd och mer fashion pa nagot satt. Tighta byxor ar sa over ;) hahaha!
December 9, 2011

Marianne: Har sett Elin Kling går med utvidede skinnbukser, fint synes jeg
December 9, 2011

Hilma: SNYGGARE baggy till och med, den bilden var extremt inspirerande!
December 8, 2011

Fanny: Är det ett par läderleggings tycker jag absolut de måste sitta tight men ett par lite mer klädda läderbyxor med fickor, dragkedja fram osv. tycker jag absolut är snyggt att ha lite baggy! /FANNYF.WEBBLOGG.SE
December 8, 2011

Karin: Då kan man äta upp sig lite för att de ska sitta snyggt igen :) Du har magrat lite väl mycket senaste tiden
December 8, 2011

Sari: Snyggast tighta tkr jag ;)
December 8, 2011

Annie: Vilket betyder att du har gått ner i vikt?
December 7, 2011

Annika: Jag har ett par svarta skinnbyxor som jag köpte i London i slutet av 90-talet... Oj vad de sitter illa, höga i midjan och baggy på helt fel sätt. Men jag kan väl spara dem i tio år till så får vi se :-) Nu föredrar jag helt klart leggingsvarianten.
December 7, 2011

film & serier: jag tycker det är snyggt, inte som alla andra ! http://filmandserier.blogg.se
December 7, 2011

Benedikte Capion: GOD that's cool!
December 7, 2011

Emmajuél: Jag tycker inte alls de måsta sitta tajt.. lite oversize är det finaste tycker jag! /emnapart.blogspot.com
December 7, 2011

Sara: Absolut tight! Topshop har ett superbra alternativ! Skinnleggings med dragkedja bak och vid anklarna! Superfina!
December 7, 2011

Related reading

Style — 28 January, 2020

Stay Soft With Swedish Stockings’ New Loungey Launch

News flash: Today, January 28, our favorite hosiery brand, Swedish Stockings, is expanding their product line with sustainable soft wear. Get the details here!

Style — 26 January, 2020

Editor’s Pick: (Not) Business As Usual

This week’s Editor’s Pick makes a chic (and conscious) contribution to the workwear wardrobe. Time to suit up ladies!

Style — 20 January, 2020

Rave Review Reveals Details On Their Upcoming Show In Copenhagen

Josephine Bergqvist, co-founding designer of Swedish remake label Rave Review, shares info (and exclusive imagery) on the new collection and show.

Style — 17 January, 2020

Conscious Collab: By Malene Birger x Net-a-Porter

Danish fashion brand By Malene Birger and British luxury e-tailer Net-a-porter just launched a sustainable capsule collection together!