Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


FLADDERMUSEN

Posted in Style
by Emma Elwin on 5 December, 2011

När vi gick förbi butiken Rosty Rose och såg den här stolen i fönstret var det kört. Trodde den skulle vara svindyr men den kostade 2999 kronor, vilket fortfarande är mycket men ändå prisvärt för en läderfåtölj. Modellen heter “Fladdermusen” och var superpopis på 50 talet. Min mormor och morfar hade två stycken berättade mamma […]

När vi gick förbi butiken Rosty Rose och såg den här stolen i fönstret var det kört. Trodde den skulle vara svindyr men den kostade 2999 kronor, vilket fortfarande är mycket men ändå prisvärt för en läderfåtölj. Modellen heter “Fladdermusen” och var superpopis på 50 talet. Min mormor och morfar hade två stycken berättade mamma igår. Här kan ni läsa lite mer historia om stolen om ni vill! Märket som gjort stolen heter A.U Maison.


7 Comments

Sari: Riktigt häftig!
December 6, 2011

Melbournetime: kap!! www.melbournetime.worpdress.com
December 6, 2011

Isabehl: jag säljer lite godbitar på tradera just nu; bh:ar från agent provocateur, en weekday body, snygga svarta skinnboots, klassiska pumps, fitness-skor samt en klassisk svart duffel från gloverall. ta en titt vetja! http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=846901
December 5, 2011

shebook.blogg.se: Snygg! Rösta gärna på mig - gallerian.se/mode - shebook
December 5, 2011

EmelieElisabeth: Så sjukt snygg.
December 5, 2011

therese: grymt snygg!
December 5, 2011

Julia: Åh, den var verkligen superfin! Känns som att den kan vara värd pengarna också för den där vill man nog ha kvar länge!
December 5, 2011

Related reading

Style — 10 August, 2020

Brand to Watch: Isa Boulder

We're obsessed with Isa Boulder's 'Hardcore Handmades' and cannot wait to see what's next.

Style — 8 July, 2020

Justice For People and Planet: Introducing Intersectional Environmentalism

In the past few weeks, activists have pushed hard for a more inclusive kind of environmentalism. We wish it wasn't needed, but with no doubt, it is.

Style — 5 July, 2020

Paid Collaboration: Transform Your Wardrobe Without Buying Anything New

One of the seven focus areas of GANT’s initiative ’The 7 Rules’ is Remake and the perks of giving old garments a second chance. Click to see how you can turn an unused sweater and a simple shirt into the most treasured garments in your wardrobe!

Style — 4 July, 2020

Brand to Watch: Tach Clothing

Hand-made in Uruguay with a vintage gone supermodern sensibility, this is Tach Clothing.