Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


FASHION HOBBIT

Posted in Life
by Emma Elwin on 29 November, 2011

…som idag vaknade upp sjuk. Luke kom hem från London igår och han måste fått något på planet för idag är vi båda riktigt dåliga. Där fick jag för att jag sa att jag nästa inte alls varit sjuk den här hösten! Hittade den här väldigt roliga bilden från när Jenny och jag var hos […]

…som idag vaknade upp sjuk. Luke kom hem från London igår och han måste fått något på planet för idag är vi båda riktigt dåliga. Där fick jag för att jag sa att jag nästa inte alls varit sjuk den här hösten! Hittade den här väldigt roliga bilden från när Jenny och jag var hos Dries van Notens på re-see. Nu har jag något att referera till när någon frågar om min längd här på bloggen, vilket jag måste säga händer förvånansvärt ofta!


9 Comments

ALL THAT GLITTERS | Emma Elwin: [...] brottas med förkylningen som kom på posten efter en vecka med magont. Jackpot. Ska prova på den ingefäragrejen som Caroline tipsade om! Kommentera Gilla GD Star Ratingloading... Taggar: [...]
December 6, 2011

: Kvinnorna bakom maste ju vara annu mindre, ser ju extremt sma ut nar man val tanker pa det..! www.melbournetime.wordpress.com
November 30, 2011

Modestybladh: Är bara 155cm så även jag är en hobbit, fast mer en dvärg tror jag, då jag tillskillnad från hobbits har väldigt små fötter. Det där med att vara kort förföljer en.. Hoppas du och Luke blir friska snart, ni kan i alla fall ta hand om varandra era små sjuklingar :) :)
November 29, 2011

Jo: Hej hej, Skulle du inte kunna ha en frågestund inom en snar framtid? Skulle hemskt gärna vilja höra hur din kost ser ut (förstår dock att man gärna undviker att hamnar i matbloggsfacket) då jag läste att din favorit bok just nu är Franska kvinnors smala hemligheter. Tack på förhand!
November 29, 2011

Annika: Här har du en hobbit till, jag är bara 158! Går nästan bara med höga klackar:-)
November 29, 2011

EmelieElisabeth: Åhh du är så fin Emma!
November 29, 2011

Caroline: Är lika lång. Och har också gått och blivit sjuk, fick ett immunförsvarstips igår från en kompis som är apotekare. Ganksa äckligt men funkar bättre än alla vitaminer och sådär. Hacka/riv ingefära, ganska mycket liksom 5-7cm, blanda med honung och lite kakaor (för smakens skull) och typ ät. Skölj ner med vatten. Innehåller massor av antioxidanter och annat bra tjafs.
November 29, 2011

Carolina: Fin bild!!
November 29, 2011

Sari: :-) Krya på dig!
November 29, 2011

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!