Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


GET THE LOOK

Posted in Style
by Emma Elwin on 18 November, 2011

Såg att Mango hade en riktigt fin Stella McCartney kopia för 599 kr. Perfekt om du ska ut och slira i helgen. Pumpsen kommer från Zara!

Såg att Mango hade en riktigt fin Stella McCartney kopia för 599 kr. Perfekt om du ska ut och slira i helgen. Pumpsen kommer från Zara!


9 Comments

Amanda: Det heter väl ändå svira??
December 8, 2011

Karin: Måste fråga dig en sak, Varför skulle man vilja se ut som en av modellerna? Eller att man måste ha på sig något som en av dom dyra märkerna "sagt" att man ska ha?! Varför inte bara gå p något som är snyggt?! Du är lite för mkt av en slav.
November 23, 2011

Themanylivesofline: Love it! Spana in Costume Novembers utsida om ni gillar prickar -adorable! Annars får ni gärna kika in på min blogg för mer klädinspiration: http://themanylivesofline.blogspot.com/ LOVE, LINE
November 19, 2011

therunninginspiration: Riktigt snygg. Är helt förälskad i transparenta klänningar tillsammans med polka dots!
November 18, 2011

: Det är som Modesty säger, ändrar man plagget så kommer man undan!
November 18, 2011

Modesty: Företagen får "kopiera", dem kan göra ett plagg som nästan ser identiskt ut sålänge dem har gjort minst 5 förändringar. Exemper bytt färg,lagt till ett blixtlås,fler fickor annan skärning osv :)
November 18, 2011

Modesty: Oj, den var väldigt lik! Till och med bättre än plaggen jag sett på Topshop! :)
November 18, 2011

Cecilia i NY: Hej Emma! Har funderat på något som kommer upp i din blogg då och då. Ingen attack eller så, men det här med kopior... Vissa av oss har inga problem med att köpa något som uppenbarligen är plagiat medans andra tycker att det inte är riktigt... rumsrent. Har inte läst om detta särskilt ofta men finner det ganska intressant: är det ok att ett företag kapar en designers ide' och är det ok att vi konsumenter i vår tur stödjer denna "stöld" genom att köpa kopian? En tanke bara. Tack för en toppen blogg!
November 18, 2011

Emmycarlsson: Super snyggt och stilrent! Jätte bra tips!
November 18, 2011

Related reading

Style — 8 July, 2020

Justice For People and Planet: Introducing Intersectional Environmentalism

In the past few weeks, activists have pushed hard for a more inclusive kind of environmentalism. We wish it wasn't needed, but with no doubt, it is.

Style — 5 July, 2020

Paid Collaboration: Transform Your Wardrobe Without Buying Anything New

One of the seven focus areas of GANT’s initiative ’The 7 Rules’ is Remake and the perks of giving old garments a second chance. Click to see how you can turn an unused sweater and a simple shirt into the most treasured garments in your wardrobe!

Style — 4 July, 2020

Brand to Watch: Tach Clothing

Hand-made in Uruguay with a vintage gone supermodern sensibility, this is Tach Clothing.

Style — 28 June, 2020

Paid Collaboration: How To Refresh and Repair Your Clothes in 10 Minutes Without Washing – with The 7 Rules by GANT

As the latest phase of The 7 Rules by GANT, we shed light on the simple yet efficient practices of Refreshing and Repairing your clothes without even having to washing them. You’ll be surprised of what difference it makes.