Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


NICE SHOES

Posted in Style
by Emma Elwin on 10 November, 2011

Det här snyggingarna står i Whyred butiken just nu och ser både snygga och bekväma ut. Det känns som att Whyreds skor ska vara sköna men jag har ingen erfarenhet själv. Borde de vara på listan?

Det här snyggingarna står i Whyred butiken just nu och ser både snygga och bekväma ut. Det känns som att Whyreds skor ska vara sköna men jag har ingen erfarenhet själv. Borde de vara på listan?


14 Comments

Julia Forsberg: Jag håller med om att Whyreds skor är obekväma. Trots två olika iläggssulor är mina stövletter riktiga fotmördare med noll stöd för hålfoten och tokigt påfrestande för trampdynorna. Aldrig fler skor från Whyred för mig, synd eftersom de ofta är så snygga!
November 24, 2011

Karin: Jag tror att Whyred behöver jobba med sina läster. Alltså formen runt foten, lutning etc. Om de kunde kombinera sin fina stil på utsidan med comfort på insidan stärks vaumärket enormt och jag kommer säkert slå till på skor.
November 13, 2011

Elin: Äger ett par whyred Mandi vilka jag fick skavsår av i början (men vilka skor får man inte skavsår av i början?!). Men efter att ha använt dem ca 3-4 ggr hade jag gått in dom och skinnet hade format till sig, nu är det absolut de skönaste klackskorna jag äger! Synd bara att ingen annan haft lika bra erfarenhet som jag när det kommer till whyreds skor!
November 11, 2011

: Det är min handskrift med hjälp av ritplattan :)
November 11, 2011

Nopresentationfashionfirst: åå jag där vilka skor!
November 11, 2011

: Sjukt snygga men tyvarr har jag samma erfarenhet som de flesta nedan. Har inte agt ett enda par Whyred skor som varit bekvama. Har fatt salja 3 stycken pa grund av att jag inte kan ga i dem... www.melbournetime.wordpress.com
November 11, 2011

Sandra: Till och med mina ökenkängor från Whyred är obekväma, så nej!
November 10, 2011

naniemin: hej, så snygga. älskar din blogg, du har inspirerad meg så mycket att jag just börjat blogga själv. har alltid varit kär i dina fina fina bilder. kanske tycker du om mina? www.ne-mea.blogspot.com.
November 10, 2011

Catta: Jag tycker inte heller att Whyred gör bekväma skor, tyvärr..! Men å andra sidan gör inte Louboutin det heller..!
November 10, 2011

Justvendela: Åh, så snygga!! / http://jusvendela.blogg.se
November 10, 2011

Martina: Snygga!! Måste bara fråga vad typsnittet heter som du använder som ser handskrivet ut som du lägger in på vissa bilder?? ( b.la i något inlägg nedan i blått) ?????
November 10, 2011

Lina: Jag har både Whyred Inia som Karrofriden och ett par sandaler med kilklack. Båda är sjukt obekväma att gå i och står därför mest och samlar damm så nej, de borde nog tyvärr inte vara med på listan.
November 10, 2011

Karrofriden: Har ett par i mocka, kilklackar och älskar dom. Den enda nackdelen är att de är så sjukt obekväma att bara ha på sig, än mindre gå i, att jag aldrig använder dem...tyvärr..=/ men som sagt beror nog väldigt mkt på vilka sorts skor man köper
November 10, 2011

Gunsandhorses.se: Köpte ett par från Whyred i somras med träklack, de är visserligen inte höga utan har en alldeles perfekt klack, men pga att klackan är i trä och de är rätt sparsamt med skinn och sula är de inte de minsta sköna att gå i, får jätteont i knäna av att gå i dem för länge, hade lagt i en extra sula om de inte vore för att skon har öppen tå och häl. Men de kan ju absolut variera beroende på vilken typ av sko man köper :)
November 10, 2011

Related reading

Style — 10 August, 2020

Brand to Watch: Isa Boulder

We're obsessed with Isa Boulder's 'Hardcore Handmades' and cannot wait to see what's next.

Style — 8 July, 2020

Justice For People and Planet: Introducing Intersectional Environmentalism

In the past few weeks, activists have pushed hard for a more inclusive kind of environmentalism. We wish it wasn't needed, but with no doubt, it is.

Style — 5 July, 2020

Paid Collaboration: Transform Your Wardrobe Without Buying Anything New

One of the seven focus areas of GANT’s initiative ’The 7 Rules’ is Remake and the perks of giving old garments a second chance. Click to see how you can turn an unused sweater and a simple shirt into the most treasured garments in your wardrobe!

Style — 4 July, 2020

Brand to Watch: Tach Clothing

Hand-made in Uruguay with a vintage gone supermodern sensibility, this is Tach Clothing.