Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


SNEAKER-HEELS

Posted in Style
by Emma Elwin on 30 October, 2011

Först var jag lite förvirrad. Är det snygga eller väldigt fula? Men sen bestämde jag mig för att det är ganska coola och skulle vara perfekt det dagar man måste springa runt mycket. Det nästa jag är texten “Sorry, this item is out of stock”. Så inga skor för mig idag med andra ord. Men […]

Först var jag lite förvirrad. Är det snygga eller väldigt fula? Men sen bestämde jag mig för att det är ganska coola och skulle vara perfekt det dagar man måste springa runt mycket. Det nästa jag är texten “Sorry, this item is out of stock”. Så inga skor för mig idag med andra ord. Men när vi ändå talar om Topshops-skor måste jag säga att de har tagit sig ur svackan som de hade där ett tag skomässigt och nu fått ett rejält uppsving! Det är back on track helt enkelt!


6 Comments

EmelieElisabeth: Nja!
October 31, 2011

Moonzanna: inte riktigt min smak...gillar inte att de blandar två stilar ;) men kan nog tycka att det är ganska coolt på andra även om det inte passar på mig
October 30, 2011

millie i london: dem har fått in dem i stock nu http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&productId=3843953&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=331499&parent_categoryId=208492&pageSize=20
October 30, 2011

Sara Strand: Et lite tips: http://www.ebay.co.uk/itm/Women-Mid-Heel-Wedge-High-Top-Sneakers-Brown-US-5-5-8-/140596524043?pt=US_Women_s_Shoes&var=&hash=item66738fe912#ht_6214wt_1061 Ikke fullt like fine, but still ;) www.sarastrand.no
October 30, 2011

Jessica: Ah kopia på See by Chloés ss 2011 skor. Vi sålde dem på TINTIN Style i både svart och beige och dom tog slut väldigt snabbt.
October 30, 2011

www.jesli.se: Jag behöver helt klart ett par höstskor! Varje höst samma sak - vilka klarar Göteborgs väder?
October 30, 2011

Related reading

Style — 10 August, 2020

Brand to Watch: Isa Boulder

We're obsessed with Isa Boulder's 'Hardcore Handmades' and cannot wait to see what's next.

Style — 8 July, 2020

Justice For People and Planet: Introducing Intersectional Environmentalism

In the past few weeks, activists have pushed hard for a more inclusive kind of environmentalism. We wish it wasn't needed, but with no doubt, it is.

Style — 5 July, 2020

Paid Collaboration: Transform Your Wardrobe Without Buying Anything New

One of the seven focus areas of GANT’s initiative ’The 7 Rules’ is Remake and the perks of giving old garments a second chance. Click to see how you can turn an unused sweater and a simple shirt into the most treasured garments in your wardrobe!

Style — 4 July, 2020

Brand to Watch: Tach Clothing

Hand-made in Uruguay with a vintage gone supermodern sensibility, this is Tach Clothing.