Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


FEATHER PONYTAIL

Posted in Style
by Emma Elwin on 26 October, 2011

foto IMAXTREE Gucci-modellerna hade under höstensvisning en väldigt fin hårdetalj med fjädrar i hästsvansen. Första gången jag riktigt föll för just fjädrar i håret var på en fest på Collage där Jade Jagger spelade skivor och dansade runt med röda fjädrar fastknutna i håret. Jag spara de röda fjädrarna i håret till hallowen (funkar bättre […]

foto IMAXTREE

Gucci-modellerna hade under höstensvisning en väldigt fin hårdetalj med fjädrar i hästsvansen. Första gången jag riktigt föll för just fjädrar i håret var på en fest på Collage där Jade Jagger spelade skivor och dansade runt med röda fjädrar fastknutna i håret. Jag spara de röda fjädrarna i håret till hallowen (funkar bättre på brunetter) men ska absolut prova på den här varianten så fort håret blivit långt nog. Nu ska jag hämta min lilla kusin på skolan och leka med Star wars lego!


6 Comments

www.junesabstracts.blogg.se: Fy fan vilket slitet jävla äckligt hår. Men fjädrarna var välan fina.
October 27, 2011

Veronica Lauritsen: Loves it<3
October 27, 2011

Anemone: Gorgeous! :) Do you know where to buy feathers to put in the hair? www.jemappelleanemone.blogspot.com
October 27, 2011

Themanylivesofline: Toksnyggt! Fjädrar i håret är så himla snyggt. Kanske lite svårt att ha till vardags, men när jag var indian på en maskerad för några år sedan passade jag på och fäste massor med rödafjädrar i håret. Smashing! Tror till och med jag lyckades fånga mig en cowboy också:P LOVE, LINE
October 27, 2011

FASHIONPICS: LOVE IT!!! SÅ SNYGGT //// FASHIONPICS
October 26, 2011

Treshir: Wow, this looks great! Gonna try it sometime.. Like your blog Love Shirley
October 26, 2011

Related reading

Style — 9 December, 2019

Make It Mainstream: Recycled Jewelry

Big and small brands have started to take notice: Making jewelry from recycled precious metals is a win for all.

Style — 2 December, 2019

Buy Less, Wear More with It's ReLeased

Rent your one night only-outfit and challenge the supposed need of mass production.

Style — 26 November, 2019

Butterflies and Dogs in Mini Rodini's New Upcycling Collection

The Swedish clothing brand for kids launches another collection made from scraps from previous seasons.

Style — 20 November, 2019

The Edit: This Magic Moment

The future belongs to the next generation; playful, innovative and full of hope. This Edit – a collaboration between sisters Bea and Linn Hansson – pays homage to youth, with shining star Ifrah Qasim.