Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


MONDAY AGAIN

Posted in Style
by Emma Elwin on 24 October, 2011

Måste börja med att tacka så hemskt mycket för alla boktips! Måndag igen. Den här veckan känns redan som den kommer gå otroligt långsamt. Speciellt eftersom den händer något i helgen som jag längtat efter hela mitt liv efter. Mer än så ska jag inte säga nu! Just nu har jag hundtands-mönstrat i huvudet…

Måste börja med att tacka så hemskt mycket för alla boktips!

Måndag igen. Den här veckan känns redan som den kommer gå otroligt långsamt. Speciellt eftersom den händer något i helgen som jag längtat efter hela mitt liv efter. Mer än så ska jag inte säga nu! Just nu har jag hundtands-mönstrat i huvudet…


No Comments

Related reading

Style — 17 January, 2020

Conscious Collab: By Malene Birger x Net-a-Porter

Danish fashion brand By Malene Birger and British luxury e-tailer Net-a-porter just launched a sustainable capsule collection together!

Style — 15 January, 2020

Brand to watch: Good News

Two fashion veterans based in London decided to start a sneaker brand inspired by 70s vibes and bold colors.

Style — 10 January, 2020

Make It Mainstream: Recycled Jewelry

Big and small brands have started to take notice: Making jewelry from recycled precious metals is a win for all.

Style — 10 January, 2020

Brand to Watch: Ssōne

New British fashion label Ssōne has it all: looks, brains, consciousness. We're officially joining the fan club.