Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


HAIR FAVORITES

Posted in Beauty
by Emma Elwin on 13 October, 2011

Många av er frågar hårrelaterade frågor så jag tänkte jag skulle presentera mina tre hår-måsten. Först har vi Argan Secret, som är en hårolja man har i när håret är blött. Och jag kan ju säga att jag aldrig blivit så imponerad av en hårprodukt som den. Den andra är en UV spray från Sp […]

Många av er frågar hårrelaterade frågor så jag tänkte jag skulle presentera mina tre hår-måsten. Först har vi Argan Secret, som är en hårolja man har i när håret är blött. Och jag kan ju säga att jag aldrig blivit så imponerad av en hårprodukt som den. Den andra är en UV spray från Sp som är perfekt under sommaren för solskydd. Sen har vi min trogna locktång. Jag har självfall i håret men jag brukar ändå lägga till några lockar i överhåret för att får lite extra volym!

I get a lot of questions about my hair so I thought I would introduce my three hair must-haves. First, we have Argan Secret which is a hair oil you have when your hair is wet. And I can say I have never been so impressed by a hair product like this one.  The second one is a UV spray from SP ​​that is perfect in summer for sun protection. Last  we have my curling iron. I have half curly hair but I still add a few curls in the hair to get a little extra volume!


5 Comments

Frida Håkansson: Vilken kamera använder du?
October 16, 2011

Mari: Var kommer locktången från? Tack för en superbra blogg :)
October 14, 2011

Christine: Ok! Tack Emma! :)
October 13, 2011

: Jag köpte min på Noir Stockholm en sek så ska jag springa och kolla på flaskan! ... De står inget om silikon eller mineral oljor på flaskan, men ring och kolla med noir sthlm de älskar den här oljan och har stenkoll på den!
October 13, 2011

Christine: Uppskattat inlägg! Var köper du Argan Secret? Innehåller den bara naturliga oljor eller innehåller den silikon och mineraloljor? (Vore tacksam för svar - av någon anledning är det svårt att hitta innehållet på nätet...)
October 13, 2011

Related reading

Beauty — 24 February, 2020

Get To Know Tautanz – A Conscious Brand for the Eco Bathroom

In the market for a little bathroom eco-upgrade? Check out the linen robes and handcrafted soaps from Tautanz. 

Beauty — 23 January, 2020

Henné Organics Founder Laura Xiao Gives a Lip Care Crash Course

We bet we’re not the only ones suffering from dry and cracked lips this time of year, which is why we've brought in some expert help.

Beauty — 23 December, 2019

After a Year of Testing: These Are My Three Best SKIN TREAT Products

Emma is often asked to share her best Christmas gift ideas. Here's a safe one.

Beauty — 6 December, 2019

Rahua Co-Founder Anna Ayers On the Brand’s Do-Good Hero Ingredient (and More)

If you’re curious about the rahua oil, a champion of the Amazon rainforest, or just want some advice on hair care, this should be your weekend read!