Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


ON A WALK

Posted in Life
by Emma Elwin on 8 October, 2011

De här fina paret såg jag i Tuilerierna när vi var i Paris. Älskar hennes kjol. Nu ska vi går på en promenad och försöka hitta en drinkvagn, skulle så gärna vilja ha en här hemma.

De här fina paret såg jag i Tuilerierna när vi var i Paris. Älskar hennes kjol. Nu ska vi går på en promenad och försöka hitta en drinkvagn, skulle så gärna vilja ha en här hemma.


5 Comments

Marina: Hej! Om du vill hitta en drinkvagn, finns det en superfin i butiken Pretty Jo på St. Paulsgatan 15. En ganska stor, med hjul och glasskiva. Kolla in! Mvh Marina
October 9, 2011

aazl.blogg.se: Hur fint som helst. Snygg effekt på kortet oxå!
October 9, 2011

EmelieElisabeth: Kodak moment! Hur fint som helst.
October 9, 2011

Åsa: Emma! Jag älskar älskar älskar ditt hår. Har självfall och har alltid haft svårt att hitta nån frisyr där det riktigt kan komma till sin rätt. Men på dig ser det ju alldeles fantastiskt ut (du kanske lockar själv, men ändå). Kan du inte berätta om hur du fixar ditt hår? Och är det uppklippt? Du är en av mina absoluta favorit-modebloggare för övrigt. Kramar
October 8, 2011

Moonzanna: Hej, hur står det till med dig ? jag har en liten önskan och undrar om du kunde tänka dig att hjälpa mig nå min dröm ? Klicka in här och rösta på min dröm: www.dromstipendiet.se/133 Jag skulle bli så otroligt glad om du ville hjälpa mig med en röst så att jag kan nå min absolut största dröm i livet och visa att man visst kan vara duktig på att sjunga och lyckas fast man är lite rundare i kroppen. Om du röstar mig så gå in på min blogg http://moonzanna.se och berätta det i en kommentar så får du självklart en länkning av mig. tack på förhand ! kram
October 8, 2011

Related reading

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!

Life — 27 December, 2019

The Sustainable New Year’s Resolutions We Should All Be Making

Let 2020 be your greenest year yet: Read our 10 best tips for how to make it happen!

Life — 19 December, 2019

Editor’s Pick: 15 Make It Last-Approved Holiday Gifts

In search of the perfect present? Browse our selection of eco-friendly, plastic-free, recycled or otherwise great holiday gifts.