Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


ON A WALK

Posted in Life
by Emma Elwin on 8 October, 2011

De här fina paret såg jag i Tuilerierna när vi var i Paris. Älskar hennes kjol. Nu ska vi går på en promenad och försöka hitta en drinkvagn, skulle så gärna vilja ha en här hemma.

De här fina paret såg jag i Tuilerierna när vi var i Paris. Älskar hennes kjol. Nu ska vi går på en promenad och försöka hitta en drinkvagn, skulle så gärna vilja ha en här hemma.


5 Comments

Marina: Hej! Om du vill hitta en drinkvagn, finns det en superfin i butiken Pretty Jo på St. Paulsgatan 15. En ganska stor, med hjul och glasskiva. Kolla in! Mvh Marina
October 9, 2011

aazl.blogg.se: Hur fint som helst. Snygg effekt på kortet oxå!
October 9, 2011

EmelieElisabeth: Kodak moment! Hur fint som helst.
October 9, 2011

Åsa: Emma! Jag älskar älskar älskar ditt hår. Har självfall och har alltid haft svårt att hitta nån frisyr där det riktigt kan komma till sin rätt. Men på dig ser det ju alldeles fantastiskt ut (du kanske lockar själv, men ändå). Kan du inte berätta om hur du fixar ditt hår? Och är det uppklippt? Du är en av mina absoluta favorit-modebloggare för övrigt. Kramar
October 8, 2011

Moonzanna: Hej, hur står det till med dig ? jag har en liten önskan och undrar om du kunde tänka dig att hjälpa mig nå min dröm ? Klicka in här och rösta på min dröm: www.dromstipendiet.se/133 Jag skulle bli så otroligt glad om du ville hjälpa mig med en röst så att jag kan nå min absolut största dröm i livet och visa att man visst kan vara duktig på att sjunga och lyckas fast man är lite rundare i kroppen. Om du röstar mig så gå in på min blogg http://moonzanna.se och berätta det i en kommentar så får du självklart en länkning av mig. tack på förhand ! kram
October 8, 2011

Related reading

Life — 4 September, 2019

Reused Remade Turns Old Bed Linen Into High End Shopping Bags

Reused Remade co-founder Josephine Alhanko gives us the details on the company’s sustainable business idea.

Life — 26 August, 2019

Editor’s Pick: Digital Detox Solution

Too much screen time? We hear you! Why not change it up with some cool and conscious books and magazines.

Life — 22 August, 2019

Editor's Pick: Agape by Louise Enhörning

We're absolutely in love with Agape – the latest publication by Swedish artist and photographer Louise Enhörning.

Life — 14 August, 2019

Are You Ready to Take the Plastic Detox to the Next Level?

Storing food with ZERO plastic is not only possible, but easy. Here’s how.