Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


FIRST NIGHT

Posted in Life
by Emma Elwin on 5 October, 2011

Servitriserna var alla klädda så här fint! De har bara en rätt vilket är entrecote, beanässås och pommes! Fösta kvällen tog Jenny mig till l’entrecôte. En helt fantastisk restaurang där de bara serverar en rätt  men desto mer efterrätter. Om ni är i Paris måste ni gå hit!

Servitriserna var alla klädda så här fint!

De har bara en rätt vilket är entrecote, beanässås och pommes!

Fösta kvällen tog Jenny mig till l’entrecôte. En helt fantastisk restaurang där de bara serverar en rätt  men desto mer efterrätter. Om ni är i Paris måste ni gå hit!


4 Comments

Lippa: det där är relait de l'entrecot. och det är inte bearnaise!! :D gott är det
October 10, 2011

www.junesabstracts.blogg.se: Haha, coolt.
October 6, 2011

citygirlec1: Love your photos and blog. How delicious does this look! x
October 6, 2011

Jenny: Where in Paris did you go for this steak?
October 5, 2011

Related reading

Life — 17 May, 2020

Letar du efter färg med ambitiöst miljötänk att måla om ditt hem med?

Vi har förälskat oss i svenska Färgbygge.

Life — 9 March, 2020

Emma Olbers on Sustainability In the Furniture Design Industry — Is There Any?

Giving fashion a break to investigate sustainability in the booming business of furniture design. Expert help needed.

Life — 3 February, 2020

When All You Want to Do Is Hide Under a Pihl Strehl Throw

Winter is dragging on, and all we can think of is cuddling up inside under a cozy (and mindfully made) blanket. Enter interior design brand Pihl Strehl.

Life — 9 January, 2020

A Rookie’s Guide to Plant Incenses

What are the all-natural herb and wood incenses all about? We're finding out!