Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


TOPSHOP LUND

Posted in Life
by Emma Elwin on 30 September, 2011

Elle hade valt sina favoriter. Kön var vääldigt lång! Alla gick lås på kläderna. Mina favoritskor. Världens sötaste Martina & jag! De var fullt upp i kassorna. En av tjejerna hade en jättefin grön tröja! Så här såg de ut på Topshop eventet i Lund. Hade de så himla trevligt verkligen! Alla var så goa […]

Elle hade valt sina favoriter.

Kön var vääldigt lång!

Alla gick lås på kläderna.

Mina favoritskor.

Världens sötaste Martina & jag!

De var fullt upp i kassorna.

En av tjejerna hade en jättefin grön tröja!

Så här såg de ut på Topshop eventet i Lund. Hade de så himla trevligt verkligen! Alla var så goa och bara genuint underbara. Tack igen Lund för att ni kom förbi och var så härliga!


VIOLETS ARE BLUE

Posted in Style
by Emma Elwin on 29 September, 2011

En av tjejerna på Topshop-kvällen hade de här fina nagellacket. Glömde fråga var de kommer i från, men hur fint är de inte matchat med den här fina plisserade chiffongklänningen och de blåa skärpet? – One of the girls at Topshop had this blue amazing nail polish, do any of you recognize it?

En av tjejerna på Topshop-kvällen hade de här fina nagellacket. Glömde fråga var de kommer i från, men hur fint är de inte matchat med den här fina plisserade chiffongklänningen och de blåa skärpet?

One of the girls at Topshop had this blue amazing nail polish, do any of you recognize it?


Igår plåtade vi en grej för 12:an vilket krävde något som Jenny brukar kalla en “severe side parting”. Måste säga att jag gillade de väldigt mycket, har börjat tröttna lite granna på min lugg så man kanske skulle spara ut den och köra på skedbena ett tag.

Igår plåtade vi en grej för 12:an vilket krävde något som Jenny brukar kalla en “severe side parting”. Måste säga att jag gillade de väldigt mycket, har börjat tröttna lite granna på min lugg så man kanske skulle spara ut den och köra på skedbena ett tag.


Recommended reading

Style — 18 August, 2017

Learn How To Extend the Lifetime of Your Wardrobe

During The Stockholm Act festival, Electrolux, Houdini and Make it last invite you to a Care & Repair event and Fashion Flea Market.

Life — 17 August, 2017

Pixie Turner: "I think food should make you happy as well as healthy"

We’ve asked some of our favorite foodies to answer 10 questions about green, clean and healthy eating!

Style — 16 August, 2017

BRAND TO WATCH: sat-su-ma

Informed by plant biology, sat-su-ma brings a new dimension to “florals for spring”.

Beauty — 11 August, 2017

9 Natural and Toxin-Free Deodorants Rumored to be Ace

Have you made the deo-switch yet? Skip toxic aluminums and go natural!


IN BLACK PUMPS

Posted in Life
by Emma Elwin on

Hittade de här skorna på Din sko för 299 kr. Ganska nöjd med mitt köp måste jag säga!

Hittade de här skorna på Din sko för 299 kr. Ganska nöjd med mitt köp måste jag säga!


BLUE COAT

Posted in Life
by Emma Elwin on

Det blev en streetstyle bild ifrån Lund igår. På den här snygga tjejen! Nu ska jag till studion och fota min sida! – Got one streetstyle picture yesterday in Lund! Now It’s studio time!

Det blev en streetstyle bild ifrån Lund igår. På den här snygga tjejen! Nu ska jag till studion och fota min sida!


Got one streetstyle picture yesterday in Lund! Now It’s studio time!


HOW TO

Posted in Life
by Emma Elwin on 28 September, 2011

HÄR hittar ni video till hur man knyter en slips! – Wanna learn how to tie a tie? Watch this!

WOOL & JEANS

Posted in Style
by Emma Elwin on

Jacka, Masion & Scott. Skjorta, Ralph Lauren. Jeans, Levis. Skor, Chloé. Väska, Beyond Retro.

Jacka, Masion & Scott. Skjorta, Ralph Lauren. Jeans, Levis. Skor, Chloé. Väska, Beyond Retro.


Redaktörernasval, mitt blev: Peace, love & paisley! Sen gör jag numera en fixar sida till tidningen! Och vi får absolut inte glömma jeansbilagan där jag har gjort 6 sidor jeansplock! De var lite saker från tidningen! Nu har jag precis ätit hotellfrukost. Nu ska jag jobba lite och sen packa för att bege mig tillbaka […]

Redaktörernasval, mitt blev: Peace, love & paisley!

Sen gör jag numera en fixar sida till tidningen!

Och vi får absolut inte glömma jeansbilagan där jag har gjort 6 sidor jeansplock!

De var lite saker från tidningen! Nu har jag precis ätit hotellfrukost. Nu ska jag jobba lite och sen packa för att bege mig tillbaka till Stockholm där ett spännande möte väntar!

This are the pages I’v done in the magazine that you can find in store now! Gonna be on my way back to Stockholm soon were a really exciting meeting awaits!


LUND SO FAR

Posted in Life
by Emma Elwin on 27 September, 2011

Det har varit en klarblå himmel hela dagen. Gick förbi en fin dörr. …och en till. Hamnar alltid i tingeltangel butiker när jag är i en ny stad. Ville köpa en drömfångare men kom fram till att en räcker. Hotellet jag bor på har mitt drömtak. Mera murgröna åt folket! Gud vad fint de är! […]

Det har varit en klarblå himmel hela dagen.

Gick förbi en fin dörr.

…och en till.

Hamnar alltid i tingeltangel butiker när jag är i en ny stad. Ville köpa en drömfångare men kom fram till att en räcker.

Hotellet jag bor på har mitt drömtak.

Mera murgröna åt folket! Gud vad fint de är!

Okej de var promenaden i bilder! Nu ska jag hoppa i nya kläder och åka till Topshop! Hoppas vi ses där!

The walk I went on was really good. So many nice things to look at in this town. Now, Topshop!


SUNNY SEPTEMBER

Posted in Life
by Emma Elwin on

Sitter i skrivandets stund på mitt hotellrum i Lund och har jobbat av lite grejer. De lilla jag sett (från centralstationen till hotellet) så verkar de verkligen vara en supermysig stad! Ska ta en lite promenad med kameran och kolla om jag kan fånga lite streetstyle bilder! Luke var lite snäll och tog dagens på […]

Sitter i skrivandets stund på mitt hotellrum i Lund och har jobbat av lite grejer. De lilla jag sett (från centralstationen till hotellet) så verkar de verkligen vara en supermysig stad! Ska ta en lite promenad med kameran och kolla om jag kan fånga lite streetstyle bilder! Luke var lite snäll och tog dagens på mig innan jag åkte, kommer upp när jag är tillbaka från promenaden.

Right now I’m in a hotel room in Lund. I’m here for one night as Elle are having a shopping event with Topshop here! Gonna walk around a bit  and see if I can take some street style pictures!


CUTTING EDGES

Posted in Life
by Emma Elwin on

Fick den här vackra kristallkaraffen som målar rummet i regnbågsfärger så fort solen skiner in! En spargris! Och boken “Cutting Edges”. Fick så fina presenter i helgen! – I got really nice gifts this weekend, these are my favourites!

Fick den här vackra kristallkaraffen som målar rummet i regnbågsfärger så fort solen skiner in!

En spargris!

Och boken “Cutting Edges”.

Fick så fina presenter i helgen!

I got really nice gifts this weekend, these are my favourites!


PACKING MY BAG

Posted in Life
by Emma Elwin on

Ja, de här är då inte min väska utan Susannes som jobbar på presskontoret Modinåkerlind. Men man kan ju drömma. Nej jag ska packa min tygväska, jobba lite till sen bär de av till LUND!! Elle ha ett shoppingevent där i kväll som  jag har fått de stor nöjet att åka med på! Ses vi […]

Ja, de här är då inte min väska utan Susannes som jobbar på presskontoret Modinåkerlind. Men man kan ju drömma. Nej jag ska packa min tygväska, jobba lite till sen bär de av till LUND!! Elle ha ett shoppingevent där i kväll som  jag har fått de stor nöjet att åka med på! Ses vi ikväll kanske?


SNEAKERS

Posted in Style
by Emma Elwin on 26 September, 2011

Hittade den här bilden i kameran och undrar nu var sjutton man kan hitta de här dojjorna? – Found this picture in the camera and are now wondering were I took it and more importently; were I can find the shoes?

Hittade den här bilden i kameran och undrar nu var sjutton man kan hitta de här dojjorna?

Found this picture in the camera and are now wondering were I took it and more importently; were I can find the shoes?


[vimeo]29377213[/vimeo] Bläddrade igenom de senaste Elle numret här om dagen! – I was flipping trough the last issue of Elle the other day!

[vimeo]29377213[/vimeo]

Bläddrade igenom de senaste Elle numret här om dagen!

I was flipping trough the last issue of Elle the other day!


GREY & BLACK

Posted in Style
by Emma Elwin on

Så här såg jag ut igår kväll när vi åt middag med familjen! Jacka, Monki. Tröja, Zara. Jeans, Levi’s. Väska, Topshop och skor Zara. – Last nights outfit when we had dinner with my family! Jacket, Monki. Shirt, Zara. Jeans, Levi’s. Bag, Topshop and Zara shoes.

Så här såg jag ut igår kväll när vi åt middag med familjen! Jacka, Monki. Tröja, Zara. Jeans, Levi’s. Väska, Topshop och skor Zara.

Last nights outfit when we had dinner with my family! Jacket, Monki. Shirt, Zara. Jeans, Levi’s. Bag, Topshop and Zara shoes.


NO STRESS

Posted in Life
by Emma Elwin on

Frukost på bakverket! Fick träffa kusin-vitamin a.k.a  Mickis nya bebis Primo! Vi firade Collan som fyllde år i fredags! Åt en fantastisk middag på Strand. Och tog massa bra familjebilder! De var min födelsedags helg i bilder. Helt stress fri och alldeles underbar! Den här veckan är väldigt uppbokad men jag ska försöka planera allt […]

Frukost på bakverket!

Fick träffa kusin-vitamin a.k.a  Mickis nya bebis Primo!


Vi firade Collan som fyllde år i fredags!

Åt en fantastisk middag på Strand.

Och tog massa bra familjebilder!

De var min födelsedags helg i bilder. Helt stress fri och alldeles underbar! Den här veckan är väldigt uppbokad men jag ska försöka planera allt in i minsta detalj så den blir välstrukturerad. Tänker samtidigt som jag skriver det här “Good luck!”.

This was my birthday weekend in pictures. Completely stress free and just wonderful! This week is almost over booked, but I’ll try to plan everything down to the smallest detail so it is well structured. Thinking while I’m write this “Good luck with that”.


VITAMIN KICKS

Posted in Style
by Emma Elwin on

Anna dello Russo bar på Christopher Kane visningen Prada från topp till tå. Till och med henne take away juice matchade. En riktigt energi-kick var de att se alla dessa färger! – At the Christopher Kane show Anna dello Russo was wearing Prada from head to toe. Even her take-away juice matched. A real energy […]

Anna dello Russo bar på Christopher Kane visningen Prada från topp till tå. Till och med henne take away juice matchade. En riktigt energi-kick var de att se alla dessa färger!


At the Christopher Kane show Anna dello Russo was wearing Prada from head to toe. Even her take-away juice matched. A real energy kick to see so much colors!

IM BAD

Posted in Life
by Emma Elwin on 25 September, 2011

Har som ni säkert märkt tagit de lite lugnt med bloggandet senaste vecka. Mest för att jag är heelt slut fortfarande efter London. Men på måndag är jag tillbaka 110 % igen! De händer väldigt mycket kul nästa vecka. På tisdag ska jag åka en sväng till Lund och sen på lördag till Paris! Tack […]

Har som ni säkert märkt tagit de lite lugnt med bloggandet senaste vecka. Mest för att jag är heelt slut fortfarande efter London. Men på måndag är jag tillbaka 110 % igen! De händer väldigt mycket kul nästa vecka. På tisdag ska jag åka en sväng till Lund och sen på lördag till Paris! Tack för alla Paris-tipsen förresten! Nu ska jag leta efter en svart väska på stan. Tror jag ska börja på Cos!


B-DAY

Posted in Style
by Emma Elwin on 24 September, 2011

Hade på mig favoritbootsen från Vagabond igår. Åt en fantastisk brunch på Bakverket imorse. Nu har vi precis städat klart lägenheten och ska gå och shoppa lite för att fira min 22 års dag! Hoppas ni har en toppen lördag! – Just finished cleaning the apartment, now we are going down town for some shopping […]

Hade på mig favoritbootsen från Vagabond igår.

Åt en fantastisk brunch på Bakverket imorse. Nu har vi precis städat klart lägenheten och ska gå och shoppa lite för att fira min 22 års dag! Hoppas ni har en toppen lördag!

Just finished cleaning the apartment, now we are going down town for some shopping to celebrate my 22 year birthday! Have a great Saturday!


WHEN THE CAT IS GONE…

Posted in Life
by Emma Elwin on 23 September, 2011

När Cia är borta så dansar råttorna på bordet!

När Cia är borta så dansar råttorna på bordet!


I WISH

Posted in Style
by Emma Elwin on

Dagens inspiration och önskeoutfit ser ut så här! – Today’s inspiration and I wish I was wearing this right now!

Dagens inspiration och önskeoutfit ser ut så här!

Today’s inspiration and I wish I was wearing this right now!


Mulberrys dekorationer var de sjuk coola. Olivia Palermo fick mycket uppmärksamhet av fotograferna. Lyckades fånga Anna Wintour med ett leende på läpparna. Mulberry hade en egen glassbil, inga konstigheter. Emmanuelle Alt drog på mungiporna när jag försökte sitta på huk i min 12 cm klackar för att ta en bild på henne. Collan, Lisa & […]

Mulberrys dekorationer var de sjuk coola.

Olivia Palermo fick mycket uppmärksamhet av fotograferna.

Lyckades fånga Anna Wintour med ett leende på läpparna.

Mulberry hade en egen glassbil, inga konstigheter.

Emmanuelle Alt drog på mungiporna när jag försökte sitta på huk i min 12 cm klackar för att ta en bild på henne.

Collan, Lisa & Daniel på acne middagen!

Jag borde kanske inte säga de men jag har fler bilder på hundarna från Mulberry visningen än själva visningen…

Tog en kaffe med Collan & Elin.

Bild som Collan tog första kvällen efter Back-visningen!

Det var de sista bilderna från London. Sen har jag en lite små kul historia om Kanye West som jag ska berätta om en lite stund. Nu ska jag springa på stan och plocka lite till min sida i tidningen!

Last pictures from London! Got a funny story involving Kanye West that I’m gonna tell you soon. Now I need to run to get the things for my page in the magazine!


CALL MY NAME

Posted in Style
by Emma Elwin on 22 September, 2011

Ända sen Idol har jag älskat att jobba med kläder och musik så när Tove smsad och frågade om jag ville göra hennes musikvideo så flyttade jag om hela mitt schema för att hinna med. Gud vad glad jag är att jag gjorde de, för hur bra är inte den här videon. Filmad i Toves […]

Ända sen Idol har jag älskat att jobba med kläder och musik så när Tove smsad och frågade om jag ville göra hennes musikvideo så flyttade jag om hela mitt schema för att hinna med. Gud vad glad jag är att jag gjorde de, för hur bra är inte den här videon. Filmad i Toves hemtrakter Umeå. Ta en titt och berätta vad ni tycker!


Jag sitter och jobbar i mitt kök och njuter av den här fantastiska utsikten. Vad mycket en blomma kan göra för ens välbefinnande. För att inte tala om personen som gett mig den. Just blått står för stillhet och lugn, vilket är precis vad jag känner när jag tittar på den. Måste verkligen köpa en […]

Jag sitter och jobbar i mitt kök och njuter av den här fantastiska utsikten. Vad mycket en blomma kan göra för ens välbefinnande. För att inte tala om personen som gett mig den. Just blått står för stillhet och lugn, vilket är precis vad jag känner när jag tittar på den. Måste verkligen köpa en riktigt vas dock…

This is my view right now! Is it not amazing how must better you can feel just looking at a flower like this? Apparently blue stands for stillness and calm, which is perfect right now. Might have to buy a real vase though…


LONDON AS IT SHOULD BE

Posted in Life
by Emma Elwin on 21 September, 2011

Killarna när de spelade på Old blue last i fredags. Luke & Tom. Will var väldigt fin i håret, tackvare Amna! De blev inte så mycket discodans den kvällen men de var väldigt kul ändå! På lördagen blev de middag med hela gänget här har ni Annabel & Will. Meny var väldigt intressant… Dock blev […]

Killarna när de spelade på Old blue last i fredags.

Luke & Tom.

Will var väldigt fin i håret, tackvare Amna!

De blev inte så mycket discodans den kvällen men de var väldigt kul ändå!

På lördagen blev de middag med hela gänget här har ni Annabel & Will.

Meny var väldigt intressant… Dock blev ingen sjuk. Tror jag…Jag fick in nått som såg ut som en alien, men Jammie ser ut att gilla den…

Tommy blev bästis med servitören Tom, så vi fick 10% av på notan!

Saknar redan alla Lukes vänner som nu också blivit mina vänner, att träffa dem igen var faktisk de bästa på hela resan!

Im already missing all of these guys, I have to say that the best time in London was with them!


BLACK & BLUE

Posted in Style
by Emma Elwin on

Gårdagens kläder var: Rock från Filippa K (igen), Skjorta Rodebjer, Jeans Levis och sjukt obekväma skor från Christian Louboutin.

Gårdagens kläder var: Rock från Filippa K (igen), Skjorta Rodebjer, Jeans Levis och sjukt obekväma skor från Christian Louboutin.


NEON

Posted in Style
by Emma Elwin on

Håller på att gå igenom alla bilder från London så ni kan ju räkna med bild ett bildregn senare idag Den här bilden tog jag på en kvinna på Burberry visningen. Där kan man snacka om att inte vara rädd för färg och paljetter.

Håller på att gå igenom alla bilder från London så ni kan ju räkna med bild ett bildregn senare idag Den här bilden tog jag på en kvinna på Burberry visningen. Där kan man snacka om att inte vara rädd för färg och paljetter.


HELT SLUT.

Posted in Life
by Emma Elwin on

Jag är helt slut, de finns inget mer energiförråd att hämta ifrån mer från idag. Vill bara lägga mig ner under skrivbordet och gömma mig. Hur ska jag orka med den här veckan är dagens fråga. Kaffe- och redbulldieten får de nog bli.

Jag är helt slut, de finns inget mer energiförråd att hämta ifrån mer från idag. Vill bara lägga mig ner under skrivbordet och gömma mig. Hur ska jag orka med den här veckan är dagens fråga. Kaffe- och redbulldieten får de nog bli.


HOME SWEET HOME

Posted in Life
by Emma Elwin on 20 September, 2011

Äntligen hemma efter 14 timmars resande, fick spendera hela natten på flygplatsen och de gör jag aldrig om. Här kommer en bild på klackarna jag sprungit runt i, 499 kr från Din sko. Ni får se mer bilder från vecka imorgon för nu måste jag ta igen lite av min sömn!

Äntligen hemma efter 14 timmars resande, fick spendera hela natten på flygplatsen och de gör jag aldrig om. Här kommer en bild på klackarna jag sprungit runt i, 499 kr från Din sko. Ni får se mer bilder från vecka imorgon för nu måste jag ta igen lite av min sömn!


CHRISTOPHER KANE

Posted in Life
by Emma Elwin on 19 September, 2011

Så här såg jag ut på Christopher Kane tidigare idag! Blusen kommer från Monki, och kjol från Zara! Nu ska jag snart bege mig till Burberry! – This is my cloths from earlier today! Shirt, Monki and skirt Zara.

Så här såg jag ut på Christopher Kane tidigare idag! Blusen kommer från Monki, och kjol från Zara! Nu ska jag snart bege mig till Burberry!

This is my cloths from earlier today! Shirt, Monki and skirt Zara.


DETAILS

Posted in Life
by Emma Elwin on

Så här såg mina accessoarer ut igår kväll! Kommer mer bilder snart för nu måste jag springa till Christopher Kane visningen!

Så här såg mina accessoarer ut igår kväll! Kommer mer bilder snart för nu måste jag springa till Christopher Kane visningen!


AJ AJ AAAAJ

Posted in Life
by Emma Elwin on 18 September, 2011

Jag önskar att jag hade haft på mig de här skorna från Isabel Marant istället för pumps. Satan i gatan vad de gör ont i fötterna. Nu blir de Acnes modevisning och sedan deras middag! Woop Wopp! – I wish that I would have been wearing these shoes from Isabel Marant today  instead of pumps […]

Jag önskar att jag hade haft på mig de här skorna från Isabel Marant istället för pumps. Satan i gatan vad de gör ont i fötterna. Nu blir de Acnes modevisning och sedan deras middag! Woop Wopp!

I wish that I would have been wearing these shoes from Isabel Marant today  instead of pumps today. Now Im going to the acne show and then the acne dinner!


NEW COAT

Posted in Style
by Emma Elwin on

Så här såg jag ut i går ikväll. Har investerat i en skepparrock från Filippa K som jag är supernöjd med! Tröjan är från Zara man, jeans Won Hundred och skor Chloé. – Yesterday I was wearing my new coat from the Swedish brand Filippa K that I really love. The sweater is from Zara, […]

Så här såg jag ut i går ikväll. Har investerat i en skepparrock från Filippa K som jag är supernöjd med! Tröjan är från Zara man, jeans Won Hundred och skor Chloé.

Yesterday I was wearing my new coat from the Swedish brand Filippa K that I really love. The sweater is from Zara, jeans Won Hundred and shoes Chloé.


DAY THREE

Posted in Life
by Emma Elwin on

Modeveckan här i London har pågått i två dagar men det är nu på tredjedagen som de riktigt känns att den är igång. Dagens schema är Mulberry, Richard Nicoll, Topshop Unique, Paul Smith och Acne! – Fashionweek here in London started two days ago, but today I think is gonna be the best day yet! […]

Modeveckan här i London har pågått i två dagar men det är nu på tredjedagen som de riktigt känns att den är igång. Dagens schema är Mulberry, Richard Nicoll, Topshop Unique, Paul Smith och Acne!

Fashionweek here in London started two days ago, but today I think is gonna be the best day yet! The schedual today is Mulberry, Richard Nicoll, Topshop Unique, Paul Smith and Acne.


IN MY BAG

Posted in Life
by Emma Elwin on 17 September, 2011

Vill ni se vad jag har med mig i väskan till London? Klicka in här för att se mera!

Vill ni se vad jag har med mig i väskan till London? Klicka in här för att se mera!


Jag älskar verkligen människor under modeveckornas ambitioner. Att de har energin att klä sig så himla fint! Själv skulle jag just nu vilja ha på mig sneakers och ett par sköna kostymbyxor och bara konsterera mig på att fota dessa vackra människor. Den här tjejen är min favorit från igår! Resten ser ni HÄR! – […]

Jag älskar verkligen människor under modeveckornas ambitioner. Att de har energin att klä sig så himla fint! Själv skulle jag just nu vilja ha på mig sneakers och ett par sköna kostymbyxor och bara konsterera mig på att fota dessa vackra människor. Den här tjejen är min favorit från igår! Resten ser ni HÄR!

I really love the people during fashion week’s ambitions. That they have the energy to get dressed so amazingly nice everyday! Personally, I would now like to wear sneakers and a pair of comfortable pants and just focus on me to take pictures of these beautiful people. This girl is my favourite from yesterday! The rest you can see HERE!


I <3 BACK

Posted in Life
by Emma Elwin on

Det här är två av mina favoriter från Ann-Sofie Backs visning igår. Bara älskade den här vitrandiga klänningen matchat med lack detaljer! HÄR kan ni se resten av bilderna! – This are the pitcures from yesterdays show by Ann-Sofie Back klick HERE to see the rest of the images!

Det här är två av mina favoriter från Ann-Sofie Backs visning igår. Bara älskade den här vitrandiga klänningen matchat med lack detaljer! HÄR kan ni se resten av bilderna!

This are the pitcures from yesterdays show by Ann-Sofie Back klick HERE to see the rest of the images!


LET’S GO!

Posted in Life
by Emma Elwin on 16 September, 2011

Ok London Fashion Week då kör vi! Först nu blir Ann-Sofie Backs visning i The Somerset House! – Ok London Fashion Week here we go! First out is Ann-Sofie Back at the Somerset House!

Ok London Fashion Week då kör vi! Först nu blir Ann-Sofie Backs visning i The Somerset House!

Ok London Fashion Week here we go! First out is Ann-Sofie Back at the Somerset House!


ARRIVED

Posted in Life
by Emma Elwin on

Då var man här! Ska verkligen försöka hålla i pengarna den här gången, shopping får de bli i Paris. Men skulle jag springa på en snygg clutch så vet man aldrig vad som händer! – Just arrived to London! Im gonna try really hard this time not to do any shopping which is really hard […]

Då var man här! Ska verkligen försöka hålla i pengarna den här gången, shopping får de bli i Paris. Men skulle jag springa på en snygg clutch så vet man aldrig vad som händer!

Just arrived to London! Im gonna try really hard this time not to do any shopping which is really hard for me when Im here. To many nice things usually comes in my way. Unless I’ll find a really nice clutch, Im gonna try to hold on to my money…


10 TRENDER

Posted in Life
by Emma Elwin on

Céline & Prada! Marni & Ysl. Nu ska vi snart åka till flygplatsen! Hade världens mardrömskväll igår, sjuk stressigt men nu är allt klart och vi styr mot London! Måste också bara visa de här bilderna från tidningen som är i butik nu, de var ett av de sista jobben jag stylade med Lisa Lindqwister. […]

Céline & Prada!

Marni & Ysl.

Nu ska vi snart åka till flygplatsen! Hade världens mardrömskväll igår, sjuk stressigt men nu är allt klart och vi styr mot London! Måste också bara visa de här bilderna från tidningen som är i butik nu, de var ett av de sista jobben jag stylade med Lisa Lindqwister. Fotografen är den briljanta Andreas Sjödin.


APRIL COME SHE WILL

Posted in Life
by Emma Elwin on 15 September, 2011

Har flängt runt hela eftermiddagen och kvällen och fixat saker. Nu är jag helt slut och kan inte ens förstå hur jag ska kunna packa 5 outfits. Hur kan tiden bara gå snabbare och snabbare? Känns som man knappt hinner komma till jobbet innan dagen är slut. Jahanehe. Packa var de.

Har flängt runt hela eftermiddagen och kvällen och fixat saker. Nu är jag helt slut och kan inte ens förstå hur jag ska kunna packa 5 outfits. Hur kan tiden bara gå snabbare och snabbare? Känns som man knappt hinner komma till jobbet innan dagen är slut. Jahanehe. Packa var de.


THANK YOU

Posted in Life
by Emma Elwin on

En bild från London sist vi var där! Kan knappt vänta ska bli så kul att åka imorgon!! – Took this picture last time we were in London, can’t to get back!

En bild från London sist vi var där! Kan knappt vänta ska bli så kul att åka imorgon!!

Took this picture last time we were in London, can’t to get back!


PYTHON PRINT

Posted in Style
by Emma Elwin on

Idag vill jag se ut som Caroline Skjelbred från Norska Elle! – I wanna look like Caroline Skjelbred from Elle norway today!

Idag vill jag se ut som Caroline Skjelbred från Norska Elle!

I wanna look like Caroline Skjelbred from Elle norway today!


BLOPPIS

Posted in Style
by Emma Elwin on 14 September, 2011

Alexander Wang. Klänning Topshop & jacka från Zara. Klänning stl 36 från Topshop använda en gång 300kr. Kappa stl Small från Zara, i fint skick, 500 kr. SLÅD! Skor 39 från Alexander Wang använda på en plåtning i 20 minuter som nya, 3000 kr. Det är först till kvarn som gäller så om du är […]

Alexander Wang.

Klänning Topshop & jacka från Zara.

Klänning stl 36 från Topshop använda en gång 300kr.

Kappa stl Small från Zara, i fint skick, 500 kr. SLÅD!

Skor 39 från Alexander Wang använda på en plåtning i 20 minuter som nya, 3000 kr.

Det är först till kvarn som gäller så om du är intresserad, mejla mig på emsedgebloppis@gmail.com


MY DREAM CAR

Posted in Style
by Emma Elwin on


TRÈS CHIC

Posted in Style
by Emma Elwin on

De är så här jag vill se ut nu i helg under Londons modevecka. Men jag har en känsla av att de kommer se ut mer så här… – This is how I would love to look in London. But experience tells med it’s gonna look more like this…

De är så här jag vill se ut nu i helg under Londons modevecka. Men jag har en känsla av att de kommer se ut mer så här…

This is how I would love to look in London. But experience tells med it’s gonna look more like this…


ERRINGS

Posted in Style
by Emma Elwin on

Om du är sugen på fina örhängen ska ni gå till butiken Victoria Enik på Nytorget! – If your in Stockholm and are looking for errings you should drop by Victoria Enik close to Nytorget!

Om du är sugen på fina örhängen ska ni gå till butiken Victoria Enik på Nytorget!

If your in Stockholm and are looking for errings you should drop by Victoria Enik close to Nytorget!


ALL BLACK

Posted in Style
by Emma Elwin on

Vissa dagar är de skönt att köra på helsvart, som igår! Nu ska jag ta tag it dag med stort D måste nämligen få allting klar här på kontoret innan London! – Some days I just like dressing all in black. Yesterday was one of those days! Now I need to organize everything here at […]

Vissa dagar är de skönt att köra på helsvart, som igår! Nu ska jag ta tag it dag med stort D måste nämligen få allting klar här på kontoret innan London!

Some days I just like dressing all in black. Yesterday was one of those days! Now I need to organize everything here at the office before London!


JEALOUS? NAAAHH!

Posted in Life
by Emma Elwin on 13 September, 2011

Är så där lagom avundsjuk på vår chef redaktör Hermines skor. Snyggaste Prada pumpsen jag sett, självklart från hösten 2010. – If Im jealous at our cheif editor Hermines shoes? Naahh! Just the most perfect Prada pumps I’v ever seen.

Är så där lagom avundsjuk på vår chef redaktör Hermines skor. Snyggaste Prada pumpsen jag sett, självklart från hösten 2010.

If Im jealous at our cheif editor Hermines shoes? Naahh! Just the most perfect Prada pumps I’v ever seen.


[vimeo]28935406[/vimeo] Cia filmade en massa på modeveckorna från Milano och Paris ifrån visningar och showrooms. Så jag gjorde en liten film utav de!  Måste säga att de har öppnats en helt ny värld för mig när det gäller att film, det är ju bara så kul! Låten från videon kan ni hitta HÄR! – Our […]

[vimeo]28935406[/vimeo]

Cia filmade en massa på modeveckorna från Milano och Paris ifrån visningar och showrooms. Så jag gjorde en liten film utav de!  Måste säga att de har öppnats en helt ny värld för mig när det gäller att film, det är ju bara så kul! Låten från videon kan ni hitta HÄR!

Our Creativ/fashion Editor Cia filmed a bit on the last fashionweeks in Milano and Paris. I have to say that I can’t get enoguh off doing videos, Im littuary filming everything now a days! You can find the song HERE!


SUNGLASSES

Posted in Style
by Emma Elwin on

Jag vet att de här är en superposerande bild, men jag kunde liksom inte låta bli! I mitt huvud är de exakt så här vill jag se ut soliga höstdagar, och speciellt nu i London (kan behöva lite extra pondus där…). Blev ju av med mina Raybans i somras så de var dags att skaffa […]

Jag vet att de här är en superposerande bild, men jag kunde liksom inte låta bli! I mitt huvud är de exakt så här vill jag se ut soliga höstdagar, och speciellt nu i London (kan behöva lite extra pondus där…). Blev ju av med mina Raybans i somras så de var dags att skaffa ett par nya så här lagom till höstmörkret. Känns som en lyckad investering då jag hittills har kunna använda dem en gång på fem dagar… Jackan kommer från Maison & Scotch!

I know that this is a super-posing picture, but I could not help but like (especially as we took it after a bottle of wine last Saturday)  Exactly like this, I would look like sunny autumn days, and especially now in London. Was of course with my Rayban this summer so it was time to purchase a new pair so here just in time for autumn nights! The coat is from Maison & Scotch!


Absolute Vintage på 15 Hanbury Street. Där de har massa med fina broscher. Väskor i alla möjliga färger. Och massvis med skor. Många av er har frågat om en shoppingguide i London. Tyvärr har jag helt enkelt inte haft tid att lägga upp en tidigare men nu jäklar! Tänkte börja med mina favorit vintage butiker, […]

Absolute Vintage på 15 Hanbury Street.


Där de har massa med fina broscher.

Väskor i alla möjliga färger.

Och massvis med skor.

Många av er har frågat om en shoppingguide i London. Tyvärr har jag helt enkelt inte haft tid att lägga upp en tidigare men nu jäklar! Tänkte börja med mina favorit vintage butiker, där Absolute Vintage på 15 Hanbury Street hamnar högt upp på listan.


STREETSTYLE NEW YORK

Posted in Style
by Emma Elwin on 12 September, 2011

pic IMAXTREE Så mycket ögongodis på New Yorks modevecka just nu! – So much eye-candy at New York fashionweek right now!

THE MONDAY LIST

Posted in Life
by Emma Elwin on

Spana in den här måndagslistan som går i rooooosa! Gillar verkligen den här sjalen med Engelska flaggan från Vivienne Westwood. – Time for lunch now, check out this weeks very pink Monday’s list! Really like the scarf from Vivienne Westwood.

Spana in den här måndagslistan som går i rooooosa! Gillar verkligen den här sjalen med Engelska flaggan från Vivienne Westwood.

Time for lunch now, check out this weeks very pink Monday’s list! Really like the scarf from Vivienne Westwood.

P.A.P

Posted in Life
by Emma Elwin on

Just nu vill jag ha allt från P.a.p. som gör väskor, data- och mobilfodral. Mitt i ull kommer där ifrån, perfekt present om inte annat. – I love these’s bags from P.a.p!

Just nu vill jag ha allt från P.a.p. som gör väskor, data- och mobilfodral. Mitt i ull kommer där ifrån, perfekt present om inte annat.

I love these’s bags from P.a.p!


Jag vet att ni har tusen viktigare saker att lägga energi på, men här kommer frågan ändå. Vad tycker ni om de här bootsen? – I know you got a million more impotent things to think of, but Im gonna ask you anyway. What do you think of there’s boots?

Jag vet att ni har tusen viktigare saker att lägga energi på, men här kommer frågan ändå. Vad tycker ni om de här bootsen?

I know you got a million more impotent things to think of, but Im gonna ask you anyway. What do you think of there’s boots?


Så här såg jag ut igår: Tröja, Zara. Jeans, Levis 501. Ballerinaskor, Lanvin och solglasögon Rayban.

Så här såg jag ut igår: Tröja, Zara. Jeans, Levis 501. Ballerinaskor, Lanvin och solglasögon Rayban.


LET IT BE

Posted in Life
by Emma Elwin on 11 September, 2011

Helgen började med Champagne på kontoret. Finare kolleger får man leta efter. Efter champagne-mys på kontoret gick vi till Kungsträdgården. Där vi lyssnade på livemusik och åt McDonalds-middag! Sen promenerade vi igenom gamla stan! Sen har vi mest fikat hela helgen, jag har varit sjuk och knaprat Esberitox som en galning. Pojkarna i mitt liv […]

Helgen började med Champagne på kontoret.

Finare kolleger får man leta efter.

Efter champagne-mys på kontoret gick vi till Kungsträdgården.


Där vi lyssnade på livemusik och åt McDonalds-middag!

Sen promenerade vi igenom gamla stan!

Sen har vi mest fikat hela helgen, jag har varit sjuk och knaprat Esberitox som en galning.

Pojkarna i mitt liv heter Luke & Lucas, lite små kul så där!

Nu ska vi laga Quesadillas och ta vara på vad som är kvar av den här helgen för nästa helg blir de London fashionweek för hela slanten!


…har jag försökt att bemästra den här helgen. Det har gått sådär… Men idag har varit otroligt lugn! Har klippt håret på Luke, ätit hallumi och melon till lunch. Nu ska vi möta Lucas för en kopp kaffe sen ska jag fota av allt jag ska sälja på bloppisen! Stay tuned! – …is something Im […]

…har jag försökt att bemästra den här helgen. Det har gått sådär… Men idag har varit otroligt lugn! Har klippt håret på Luke, ätit hallumi och melon till lunch. Nu ska vi möta Lucas för en kopp kaffe sen ska jag fota av allt jag ska sälja på bloppisen! Stay tuned!

…is something Im terrible at! But to days been pretty quiet, just finished cutting Lukes hair! Now we are meeting Lucas for coffee! After that Im gonna put up some things on the bloppis, stay tuned!


SUNDAY SLIPPERS

Posted in Style
by Emma Elwin on

Mitt i folkvimlet utanför en visning försökte jag hålla balansen i mina klackar och stirrade ner i marken för att inte snubbla, då fick jag syn på de här fötterna. Jag kan inte minnas hur hon som bar dem såg ut i övrigt. Men jag kan på nått sätt se de framför mig en varm […]

Mitt i folkvimlet utanför en visning försökte jag hålla balansen i mina klackar och stirrade ner i marken för att inte snubbla, då fick jag syn på de här fötterna. Jag kan inte minnas hur hon som bar dem såg ut i övrigt. Men jag kan på nått sätt se de framför mig en varm färgglad person!

I was cueing for a show, I was trying to keep balance in my heels and stared at the ground to avoid tripping when I saw these feet. I can’t remember how she who wore them looked like. But I can somehow see in front of me a very warm colourful person!


Show archive


Load more articles