Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


TRÈS CHIC

Posted in Style
by Emma Elwin on 14 September, 2011

De är så här jag vill se ut nu i helg under Londons modevecka. Men jag har en känsla av att de kommer se ut mer så här… – This is how I would love to look in London. But experience tells med it’s gonna look more like this…

De är så här jag vill se ut nu i helg under Londons modevecka. Men jag har en känsla av att de kommer se ut mer så här…

This is how I would love to look in London. But experience tells med it’s gonna look more like this…


2 Comments

: Min är lite kortare i mitten (åvan näsan) pyttelite snackar vi nu! Sen är den ganska utklippt i längderna!
September 14, 2011

Elle: Hej Emma, du är fantastisk vacker och nu ska jag klippa lugg och jag tycker att din är perfekt! Visst kan jag visa en bild på dig till frisören, men hur tycker du att jag ska förklara luggen till henne? Tycker att din är perfekt längd och tjocklek, så snälla hjälp mig med vad jag ska säga, vill verkligen att det ska bli rätt.
September 14, 2011

Related reading

Style — 21 October, 2019

Spin The Afound Deal Wheel to Win Exclusive Designer Gems at the Fashion Flea on Saturday!

Don't miss the chance to win designer gems from Alaïa, Diptyque, Byredo, Jimmy Choo, APC and Stella McCartney.

Style — 19 October, 2019

Welcome to Make it last Fashion Flea

Once again we've gathered our favorite people and brands to cook up an amazing fashion flea!

Style — 14 October, 2019

Three Bags That Are Everything But Leather

As you probably know by now, we love bags in natural materials and beige hues. Here are our favorites right now.

Style — 10 October, 2019

Brand to Watch: Bethany Williams

Looking for a brand choosing people over product? Here it is.