Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


PICKING CLOTHES

Posted in Style
by Emma Elwin on 23 August, 2011

Blir nog aldrig riktigt bra på det här med att välja kläder på morgonen. De går i perioder som allt annat, nu är en dålig vecka då basgarderoben kommer till nytta. Önskar att jag hade de här bootsen som vår makeuptjejs dotter provade under förra veckans plåtning. Hur söt är inte hon i dem? Måste […]

Blir nog aldrig riktigt bra på det här med att välja kläder på morgonen. De går i perioder som allt annat, nu är en dålig vecka då basgarderoben kommer till nytta. Önskar att jag hade de här bootsen som vår makeuptjejs dotter provade under förra veckans plåtning. Hur söt är inte hon i dem? Måste bara tacka dig Stina för den väldigt fina kommentaren du skrev igår, du gjorde verkligen min kväll!


4 Comments

Ingrid W: så jäkla söt!
August 24, 2011

kristinandfashion: supderduper söt bild! kram http://admin.nextinfashion.se/kristinandfashion
August 23, 2011

The many lives of line: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ åh, fy tusan vilken söt bild! De där bootsen vill jag också ha;) LOVE, LINE ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
August 23, 2011

Anna: Sött! Skulle du kunna tipsa lite om bra basplagg. Skulle verkligen behöva införskaffa en massa nytt men hittar inget bra. Tack för bra blogg!
August 23, 2011

Related reading

Style — 9 December, 2019

Make It Mainstream: Recycled Jewelry

Big and small brands have started to take notice: Making jewelry from recycled precious metals is a win for all.

Style — 2 December, 2019

Buy Less, Wear More with It's ReLeased

Rent your one night only-outfit and challenge the supposed need of mass production.

Style — 26 November, 2019

Butterflies and Dogs in Mini Rodini's New Upcycling Collection

The Swedish clothing brand for kids launches another collection made from scraps from previous seasons.

Style — 20 November, 2019

The Edit: This Magic Moment

The future belongs to the next generation; playful, innovative and full of hope. This Edit – a collaboration between sisters Bea and Linn Hansson – pays homage to youth, with shining star Ifrah Qasim.