Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


RIKA

Posted in Style
by Emma Elwin on 19 August, 2011

Både klänning och jacka är från Rika’s vårkollektion. När Cia och jag var i Köpenhamn fick jag träffa Ulrika som ha märket Rika för första gången. Hon är helt fantastisk kan jag ju bara säga. Hon flög tex Irina Lazareanu från L.A för att spela på deras fest under modeveckan och har i sin vår […]

Både klänning och jacka är från Rika’s vårkollektion.

När Cia och jag var i Köpenhamn fick jag träffa Ulrika som ha märket Rika för första gången. Hon är helt fantastisk kan jag ju bara säga. Hon flög tex Irina Lazareanu från L.A för att spela på deras fest under modeveckan och har i sin vår kollektion den PERFEKTA skinnjackan som ni kan se på bilden. Jag vet inte hur mycket ni vet om märket, i Stockholm säljs de i butiken Skindeep på Humlegårdsgatan. Men är ni i Amsterdam besök Oudespiegelstraat 9 som är Ulrikas egna butik. Finns också i Paris på Colette och Londons Browns Focus!


5 Comments

PINK DREAM | Emma Elwin: [...] En av de första sakerna jag ska köpa när våren kommer (ja, jag är redan där i mitt huvud) är den här jackan från Rika. [...]
September 8, 2011

Mikaela: hej emma! är helt såld på denna skinnjacka! är den från vårkollektionen 2011 eller 2012? tack på förhand!
September 7, 2011

Caroline: Så himla snygg skinnjacka. Är på jakt efter en ny nämligen, kansk slår till på denna.
August 20, 2011

Sophie: Kan bara hålla med! - Den perfekta skinnjackan! För hur fint ser inte det där skinnet ut, för att inte tala om modellen. Hon den där Ulrika hon kan verkligen det där med skinn:) Hälsningar Sophie
August 19, 2011

Lina: wow love the dress and jacket.. where can u buy rika from??
August 19, 2011

Related reading

Style — 8 July, 2020

Justice For People and Planet: Introducing Intersectional Environmentalism

In the past few weeks, activists have pushed hard for a more inclusive kind of environmentalism. We wish it wasn't needed, but with no doubt, it is.

Style — 5 July, 2020

Paid Collaboration: Transform Your Wardrobe Without Buying Anything New

One of the seven focus areas of GANT’s initiative ’The 7 Rules’ is Remake and the perks of giving old garments a second chance. Click to see how you can turn an unused sweater and a simple shirt into the most treasured garments in your wardrobe!

Style — 4 July, 2020

Brand to Watch: Tach Clothing

Hand-made in Uruguay with a vintage gone supermodern sensibility, this is Tach Clothing.

Style — 28 June, 2020

Paid Collaboration: How To Refresh and Repair Your Clothes in 10 Minutes Without Washing – with The 7 Rules by GANT

As the latest phase of The 7 Rules by GANT, we shed light on the simple yet efficient practices of Refreshing and Repairing your clothes without even having to washing them. You’ll be surprised of what difference it makes.