Tid kvar —

Högsta bud —

Emma Elwin

Notes from a Swedish stylist


WHITE SHIRT

Posted in Style
by Emma Elwin on 3 July, 2011

Så här såg de ut igår när vi satt och jobba på Cafe String, älskar dagar då man bara kan slänga på sig en vit skjorta. Den här skjortan kommer från H&M, kjol från Zara, Skor från Beyond Retro & klocka vintage Rolex från 60 talet. Hade ju planer på att sälja min klocka förut […]

Så här såg de ut igår när vi satt och jobba på Cafe String, älskar dagar då man bara kan slänga på sig en vit skjorta. Den här skjortan kommer från H&M, kjol från Zara, Skor från Beyond Retro & klocka vintage Rolex från 60 talet. Hade ju planer på att sälja min klocka förut men ångrade mig vilket jag idag är glad för. Man ska nog hålla hårt i klassiker!


7 Comments

micka: Underbara bilder!
July 16, 2011

Wigertstil: Your shoes are soo cool
July 4, 2011

Rene: gorgeous shots of you. Magazine quality! x
July 4, 2011

Sari: Snyggt!
July 4, 2011

Magdalena: Hej Emma! Jag har hittat en klänning på asos men den kan bara skickas inom the UK. Har sökt runt på internet efter någon förmedlare i england så dom sedan kan skicka klänningen till sverige men har inte lyckats hitta någon. Vet du om någon? Skulle vara guld om du kunde hjälpa mig!
July 4, 2011

polliani: ahhhh, elsker skoene.. I am in love
July 3, 2011

Linda: klockan är himla fin!
July 3, 2011

Related reading

Style — 29 May, 2020

Make it last Market Launches Today at Vestiaire Collective

We are so excited to team up with our friends at Vestiaire Collective, the leading global community for desirable pre-owned fashion, to launch the first ever digital edition of our fashion flea market.

Style — 27 May, 2020

Brand to Watch: Rentrayage

Rentrayage creates beauty and value through rebuilt vintage pieces and dead-stock.

Style — 26 May, 2020

On Our Minds: Beautiful Escape

What we would wear to the beach right now.

Style — 25 May, 2020

Brand to Watch: BODE

Not new, but a must on any brand to watch list. Open the doors to Emily Adams Bode’s textile love letters to the past.